Διαμέρισμα στην Ακρόπολη

Διαμέρισμα στην Ακρόπολη

Τοποθεσία: Ακρόπολη, Αθήνα
Έτος: 2018
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Βουμβάκης

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας του ’68 απέναντι από το Νέο Μουσείο Ακρόπολης. Ανακαινίστηκε πλήρως με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τουριστών και επισκεπτών, προσφέροντας άπλετη θέα στην Ακρόπολη, κεντρικότητα και γειτνίαση με τα σημεία ενδιαφέροντος και αίσθηση πολυτέλειας. Τα ξύλινα κουφώματα ακολουθούν το ύφος της κατοικίας σε χρώμα λευκό και μίνιμαλ αισθητική.

Πάρος - Τουριστικές κατοικίες

Τουριστικές κατοικίες στο Δρυό Πάρου

Τοποθεσία: Δρυός, Πάρος
Έτος: 2018
Φωτογραφίες: Cicada Studio

Το Aequora Villas βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Δρυός της Πάρου, και αποτελείται από δύο ανεξάρτητες πολυτελείς κατοικίες υψηλής αισθητικής, πλήρως εναρμονισμένες με την απλότητα του Κυκλαδίτικου τοπίου. Τα ξύλινα κουφώματα και οι εσωτερικές πόρτες SYLOR αναδεικνύουν με λεπτότητα την αισθητική του κτηρίου τόσο εσωτερικά σε αποχρώσεις του λευκού και της βελανιδιάς, όσο εξωτερικά με λιτές γραμμές και αποχρώσεις της ελιάς, σε ιδανική σύνθεση με το τοπίο.

Αράχωβα, Βοιωτία - Ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο στην Αράχωβα

Πελάτης: Santa Marina Arachova
Τοποθεσία: Αράχωβα, Βοιωτία
Έτος: 2006

Μεγάλα παράθυρα και συνθέσεις στο χρώμα του ξύλου επιτρέπουν άπλετο φως και την απόλαυση της εκπληκτικής θέας του Παρνασσού από το πολυτελές ξενοδοχείο "Santa Marina" στην Αράχωβα.

Γκούρα Κορινθίας - Ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο στην Γκούρα Κορινθίας

Πελάτης: Ξενοδοχείο Ακροθέα
Τοποθεσία: Γκούρα, Κορινθία
Έτος: 2006

Σε υψόμετρο 950 μέτρων στην καταπράσινη Γκούρα Κορινθίας το ξενοδοχείο "Ακροθέα" στέκει απέναντι από την πανέμορφη πεδιάδα του Φενεού, τη Λίμνη Δόξα και τις βουνοκορφές του Χελμού. Τα κουφώματα SYLOR σε χρώμα σκούρο καρυδί αναδεικνύουν την τραχιά ομορφιά της πέτρας και προστατεύουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Καλά Νερά, Πήλιο - Ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο στο Πήλιο

Πελάτης: Mineska Resort
Τοποθεσία: Καλά Νερά, Πήλιο
Έτος: 2009

Σε αυτό το πηλιορείτικου τύπου ξενοδοχείο στα Καλά Νερά, τα ξύλινα κουφώματα φαντάζουν η μόνη επιλογή για να συμπληρώσουν την αισθητική του και η ποιότητα SYLOR, ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσουν ενεργειακά οφέλη και διάρκεια στο χρόνο.

Ορνός, Μύκονος - Ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο στη Μύκονο

Πελάτης: Santa Marina
Τοποθεσία: Ορνός, Μύκονος
Έτος: 2000

Συνυφασμένα με την παράδοση, τα κουφώματα SYLOR είναι ιδανικά για να συνοδεύσουν κάθε σύγχρονη κατασκευή με στοιχεία του παρελθόντος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων στον Ορνό της Μυκόνου, ιδανικά για εικόνα σε καρτ-ποστάλ.

Κατάπολα, Αμοργός - Ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο στην Αμοργό

Πελάτης: Villa Le Grand Bleu
Τοποθεσία: Κατάπολα, Αμοργός
Έτος: 2007

Ξύλο σε λευκό και μπλε κοσμεί αυτό το παραδοσιακό ξενοδοχείο στην Αμοργό, τόσο φιλόξενο που θα σας θυμίσει το σπίτι σας!

Άνω Μερά Φολεγάνδρου - Ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο στη Φολέγανδρο

Πελάτης: Notos Apartments
Τοποθεσία: Άνω Μερά, Φολέγανδρος
Έτος: 2008

Σε ερημική τοποθεσία κοντά στην Άνω Μερά Φολεγάνδρου το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση. Τα κουφώματα SYLOR σε διαφορετικές αποχρώσεις προσδίδουν μια ιδιαίτερη νότα στην αρμονία του περιβάλλοντος.

Σέριφος - Ιδιωτική Κατοικία

Ιδιωτική κατοικία στη Σέριφο

Τοποθεσία: Καλό Αμπέλι, Σέριφος
Έτος: 2003

Το συγκρότημα ενοικιαζόμενων πολυτελών κατοικιών στο Καλό Αμπέλι Σερίφου κατασκευάστηκε ως φυσική συνέχεια του τοπίου. Τα κουφώματα SYLOR διατηρούν την αρμονία τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό των κατοικιών με επιλογές σε χρώματα RAL.

Λαγκάδες, Τήνος - Ξενοδοχειακό συγκρότημα

Ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Τήνο

Πελάτης: Δείλες και Ρηνιές
Τοποθεσία: Λαγκάδες, Τήνος
Έτος: 2008

Το πολυτελές συγκρότημα ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή Λαγκάδες της Τήνου κατασκευάστηκε το 2008 και αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής. Τα ξύλινα κουφώματα SYLOR, δένουν απόλυτα με τα ξύλινα δοκάρια στην οροφή, τις πέτρινες λεπτομέρειες των κτηρίων και το γραφικό τοπίο του νησιού.